Due toni werklounge

Van kantoor naar werklounge van de toekomst

Zakelijk thuiskomen

Thuiswerken en online vergaderen heeft ons kantoorlandschap de afgelopen jaren blijvend veranderend. Ons kantoor is een ontmoetingsplek geworden. Waar mensen elkaar vinden om samen te werken. Een omgeving die communicatie, kennis delen en co-creatie faciliteert. Maar waar ook geconcentreerd gewerkt kan worden. Een plek met een professionele uitstraling, waar je openheid ervaart en geïnspireerd raakt. Een werkplek die zorgt voor een positieve flow!

Werkconcept en meubellijn

Vanuit de overtuiging dat werken leuk en inspirerend mag zijn, heeft Klaaysen design een nieuw werkconcept én een nieuwe meubellijn ontwikkeld.

Het ‘werken van nu’ vertaald naar de Due toni werklounge en de Aviator line meubellijn. Twee concepten waarin functionaliteit, flow en gezond en eigentijds werken centraal staan.

Due toni in beeld

Due toni werkconcept

Anders denken, anders werken

Elkaar ontmoeten en inspireren. Kennis delen en je onderdeel voelen van een team. Het is belangrijker dan ooit. Met het Due toni programma maakt u de vertaalslag van kantoor naar werklounge. Een aan­trek­kelijke werk­omgeving waar functionaliteit, beleving en werk­plezier op een natuurlijke manier vorm krijgen en samen­gaan.

Op maat voor ieder bedrijf

Ken­merkend voor het Due toni programma zijn de rustige basistinten met als accent ‘twee kleuren’.

Met Due toni wordt iedere werk­lounge volledig op maat ontworpen en ingericht met ontmoe­tings­plekken, werk­tafels, vergader­plekken, side­boards, focus­ruimten, video­confe­rencing, een creative wall, geluids­absorp­tie en sfeer­volle werk­verlichting.

Ontwerp van de Due Toni werklounge van de Toekomst

Wij geven vorm aan uw nieuwe Werklounge, hiervoor kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zijn er voor de mensen die de toekomst zien als een kans. Een goed gesprek begint met luisteren en waarnemen.

Ik wil meer!

Wanneer gewoon niet past, gemiddeld niet genoeg is en je graag een nieuwe ‘standaard’ wilt zetten. Dan is Bert Klaaysen je partner in de inrichting en uitstraling van je werkomgeving.