Exclusief meubeldesign

De Aero en Cubes in beeld

Exclusief meubeldesign

Voor ondernemers die een eigen koers varen

Deze exclusieve meubellijn is ontworpen vanuit een tomeloze drang te laten zien hoe het werken van deze tijd is: onafhankelijk, actief en met lef. Speciaal voor ondernemers die hun eigen koers varen.

Be your own pilot

Hiermee creëer je sfeer, rust en focus. En als de sfeer klopt, klopt alles. Er ontstaat letterlijk ruimte om te werken op een manier die past bij jouw behoeften in deze tijd.

Doe wat je moet doen
Waar en hoe jij dat wilt
Be your own pilot

Navigator

De Navigator zitcube zorgt voor een actieve gebalanceerde zithouding. Bewust zitten is bewust werken.

Waarom de Navigator?
Een actieve houding van het lichaam bevorderd de zintuigen en dusje creativiteit. De verrassende berging onder de zitting ‘Flap’ geeft je de mogelijkheid om je notitieblok, iPad of tablet tijdelijk op te bergen.

Cube

De Cube is een re-design uit 1987. Een tijdloos verrijdbaar tafeltje met vele gebruiksmogelijkheden.

Navigator en Cube ‘on tour’

Om jou de Due Toni werklounge zelf te laten ervaren gaan de Navigator en Cube ‘on tour’. Je kunt ze allebei als setje een tijdje uitproberen op jouw eigen locatie. Dat is de beste manier om het verschil te ervaren tussen ‘gewoon’ en het Due Toni werklounge gevoel.

Zou jij de Navigator en Cube willen uitproberen?
Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Klaaysen design

Maakt ideeën werkelijkheid

Duurzaamheid door vakmanschap

De meubellijn en Due toni werklounge zijn ontwikkeld en ontworpen door Bert Klaaysen. Waarbij een simpel idee uit het hart is geland op papier en tot leven is gekomen. Zijn ontwerpen vormen een waardevolle toevoeging aan het werken van nu, voor ondernemers die vooruit willen.

We stellen vragen, luisteren en vertalen uw wensen naar passende ontwerpen, materialen en kleuren. Met oog voor duurzame kwaliteit, functionaliteit en tot in detail uitgevoerde oplossingen, zorgen we voor enthousiaste medewerkers, tevreden gebruikers en een positieve organisatie-impuls.

Duurzaamheid door vakmanschap
Als er een keuze is gemaakt voor de werklounge gaan de vakmensen van Richter Möbelwerkstätten aan de slag. Alle meubels worden op bestelling geproduceerd en met de hand gemonteerd. Dezelfde vakmensen komen volgens afspraak ook op uw locatie het interieur en meubilair installeren en monteren. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we uw wensen optimaal kunnen vertalen in het eindresultaat. Uw investering heeft een andere prijsopbouw dan de standaardproducten. Dit betaalt zich altijd terug in de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de ontwerpen, producten, installatie en afwerking.

“De voorliefde voor Scandinavië komt tot uitdrukking in vorm en materiaalgebruik”.

Exclusief

Speciaal voor ondernemers en bedrijven die hun eigen koers bepalen. Er ontstaat letterlijk ruimte om te werken op een manier die past bij nu. Doe wat je moet doen. Waar en hoe jij dat wilt. Wij zijn er voor de mensen die de toekomst zien als een kans.

 ‘Be your own pilot’.

Ik wil meer!

Wanneer gewoon niet past, gemiddeld niet genoeg is en je graag een nieuwe ‘standaard’ wilt zetten. Dan is Bert Klaaysen je partner in de inrichting en uitstraling van je werkomgeving.